Kurbanlarını vekalet yoluyla bağışladılar

Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin, kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladı.

GÜNDEM 15.07.2019 13:59:00 0
Kurbanlarını vekalet yoluyla bağışladılar

Türkiye Diyanet Vakfı 2019 Yılı Vekalet İle Kurban Organizasyonu kapsamında konferans vermek üzere Edirne’ye gelen Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin ve Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, Edirne Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Organizasyonu hakkında bilgilendirme yaptı.

DİYANET VAKFI’NA BAĞIŞLADILAR

Edirne Valisi Ekrem Canalp, İl Müftüsü Emrullah Üzüm ve İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Okuş 2019 yılı kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı. İl Müftüsü Emrullah Üzüm; “Vakfımızın 2019 Yılı Organizasyonunun İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

500 BİN HİSSEYİ HEDEFLİYOR

Kırklareli Valisi Osman Bilgin de kurbanını vekaleten Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı. Türkiye Diyanet Vakfı, vekaletle kurban bağışı organizasyonu ile 500 bin hisseyi hedefliyor. Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş organizasyon ile ilgili bilgi vermek üzere İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde, Din Hizmetleri Şube Müdürü Abdullah Mangır ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şube Görevlisi Halim Altıparmak ile Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i makamında ziyaret etti. Dini ve hayri hizmetleri, güvenli ve başarılı bir organizasyonla yürüten Türkiye Diyanet Vakfı’nı tebrik ederek kurbanını TDV’ye bağışladığını söyledi.

Haber / Emre BOZ