Hizmet Kervanı Marmara Ereğlisi'nde sona erdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçede sürdürdüğü Hizmet Kervanı programlarının sonuncusunu Marmara Ereğlisi'nde düzenledi. Marmara Ereğlisi'nde vatandaşlarla b

GÜNDEM 14.07.2019 08:52:00 0
Hizmet Kervanı Marmara Ereğlisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Hizmet Kervanı programı kapsamında son durağı Marmara Ereğlisi oldu.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Marmara Ereğlisi Sultanköy, Yakuplu, Türkmenli ve Çeşmeli Mahalleleri’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlara 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verirken, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi. Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmara Ereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin'i de makamlarında ziyaret eden Albayrak, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

 

MUHTARLARLA BULUŞTU

 

Mahalle muhtarlarıyla da toplantı yapan Başkan Albayrak, mahalle muhtarlarına 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. İlk hizmet döneminde hayata geçirdikleri yatırım ve projelerde mahalle muhtarlarının katkısının büyük olduğunu söyleyen Albayrak, yeni hizmet döneminde de muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

İLÇEDE YAPILACAK PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Başkan Albayrak, muhtarlarla buluşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmara Ereğlisi Belediyesi ve TESKİ tarafından değerlendirme toplantısına katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ile Marmara Ereğlisi Belediyesi birim amirlerinin katıldığı toplantıda Marmara Ereğlisi'nde 2019-2024 döneminde yapılacak yatırım ve projeler masaya yatırıldı. Toplantıların ardından Başkan Kadir Albayrak tarafından ilçede devam eden yatırımları inceledi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ