Vali Yıldırım Saray'da halkla buluştu

Her ay farklı bir ilçede Halk Buluşma Günleri düzenleyen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, önceki gün de Saray Güngörmez Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 12.07.2019 15:04:00 0
Vali Yıldırım Saray

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Halk Buluşma Günleri kapsamında Saray Güngörmez Mahallesi’nde, vatandaşlarla bir araya geldi.

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Ziyarette mahalle ile ilgili Muhtar Şefik Akdere’den bilgi alan Vali Yıldırım, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Yıldırım, dile getirilen sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

MANDA ÇİFTLİĞİNİ GEZDİLERS

Ziyarette Vali Yıldırım’a Saray Kaymakamlığına vekalet eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ve ilçe müdürleri eşlik etti.  Toplantının ardından Vali Yıldırım ve beraberindekilere,  halk buluşmasının ardından Tekirdağ Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Bostancı eşliğinde manda çiftliğini gezdi.

Haber / Yakup KARATEPE