Yasak aşk, cinayetle sonuçlandı

Kızılpınar'da yaşayan bir çocuk babası Fatih E., iddiaya göre eşinin yasak aşk yaşadığını öğrenince cinnet geçirdi. Eşi Elif E. (24) ve onun yasak aşk yaşadığı iddia edilen Uğu

GÜNDEM 10.07.2019 20:10:00 0
Yasak aşk, cinayetle sonuçlandı

Olay dün Kızılpınar Mahallesi’ndeki Kocameşe Piknik Alanı’nda meydana geldi. 2 yıl önce uzmanlıktan ayrılarak Çerkezköy’e gelen ve bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışmaya başlayan bir çocuk babası Fatih E., bir süredir şüphelendiği eşinin telefon dökümlerinin peşine düştü.

 

İTİRAFI CANINA MAL OLDU

 

İddiaya göre eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Fatih E., pazar günü eşinin telefonundan ulaştığı numarayı arayarak Uğur K. ile buluştu. Sorduğu soruların cevaplarını alamayan Fatih K., iddiaya göre eşini sıkıştırınca eşi Elif E., Uğur K. ile bir kez ilişki yaşadığını itiraf etti. İddiaya göre eşinin itirafı üzerine  kendi telefonunda Uğur K.’yı arayan Fatih E. telefonun açılmaması üzerine bu kez eşinin telefonundan arayarak Uğur K. ile konuştu. Eşiyle birlikte Atılım Beton Kavşağı’na giden Fatih E., burada buluştuğu Uğur K.’yı da arabaya alarak konuşma bahanesi ile Kocameşe Piknik Alanı’na götürdü. İddiaya göre Fatih E., internette aldığı tüfekle eşinin yasak aşk yaşadığı Uğur K.’yı vurmak isterken, önüne geçen eşi Elif E., başına aldığı saçma yaralarıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Arbedede Fatih E.’nin silahını almaya çalışan Uğur K. silahı alamayınca kaçmaya çalışırken, Fatih E.’nin silahından çıkan kurşunlarla sırtından yaralandı. Cinnet geçiren kocanın silahından çıkan kurşunlarla yaralanarak olay yerinden kaçmaya çalışan Uğur K., vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE TESLİM OLDU

 

Birkaç aydır eşiyle geçimsizlik yaşadığı öğrenilen ve eşinin telefon dökümlerinin peşine düşen Fatih E., olayın ardından jandarmayı arayarak Kocameşe Piknik Alanı’nda bir cinayet işlediğini itiraf ederken, sonrasında da abisi ile birlikte Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek suç aleti ile birlikte teslim oldu.  Cinayete ilişkin çok yönlü soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ