Okul bahçelerine 125 çam fidanı dikildi

Kapaklı'da okul bahçelerinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Karaağaç Atatürk Ortaokulu ile Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu bahçelerine 125 adet çam fidanı dikildi.

GÜNDEM 5.07.2019 14:58:00 0
Okul bahçelerine 125 çam fidanı dikildi

İlçedeki okul bahçelerinin ağaçlandırılması için Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği yaparken, çalışmalar kapsamında Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu bahçesine 125 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu. Önceki gün düzenlenen fidan dikimi törenlerine Kapaklı Belediye Başkanvekili Özgür Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı. Rutin olarak yaptıkları ağaçlandırma, peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra zaman zaman eğitim kurumlarıyla da bir araya gelerek fidan dikimi etkinlikleri düzenlediklerimi belirtti.

 

“BU TÜR FAALİYETLERİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Öğrencilere ağaç sevgisi ve doğa bilincinin aşılanması adına bu tür faaliyetleri önemsediklerini söyleyen Cengiz, birlik ve beraberlik içerisinde daha yeşil bir Kapaklı yaratmak için ilçe genelinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz da “Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nda 125 Adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ