Çapkınlar Taraftar Grubu: Cefasını biz çektik sefasını siz sürün

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban'ın geçtiğimiz gün sarf ettiği "Çapkınlar grubu Kapaklıspor'u desteklemesinler. Bana sosyal medyadan bir dünya şey yazdılar. Ben artık t

GÜNDEM 25.06.2019 16:18:00 0
Çapkınlar Taraftar Grubu: Cefasını biz çektik sefasını siz sürün

Çapkınlar Taraftar Grubu, Başkan Çoban’ın sözlerine sosyal medyadan yaptıkları yazılı açıklama ile cevap verdi.

“TRAKYA’NIN EN İYİ TRİBÜNÜ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Açıklamada “Öncelikle yeni seçilen yönetim kurulu ve üyelerinin hiç birinin, sporun içinden gelmediğini ve daha önce hiç birini tribünde görmediğimizi belirtiriz. Bahsi geçen Proje Başkan Nizamettin Çoban'ın bugün yaptığı açıklamaları, bize saygısız yaklaşımları yüzünden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.  Kapaklıspor tribünlerinde ilk başta 2012-2013 sezonunda oluşum göstermeye başladık. O zamandan bu zamana kadar hiçbir maçında yalnız bırakmadık. Tek derdi Kapaklıspor olan maç günleri eşini, işini ailesini arkasında bırakıp kilometrelerce yola sarı lacivert sevda uğruna aç susuz giden gerek mağlubiyette, gerek galibiyette takımı tribünlerde yalnız bırakmayan bu insanları ‘Tribünde istemiyorum!’ demek kimsenin haddi değildir. 2 senedir gerek pankartlarımız gerek tribünlerde yaptığımız görsel şovlar herkesin ilgisini çekmiş olacak ki sırf tribünleri izlemek için insanlar olduğumuz bölgeye gelmektedir. İyisiyle kötüsüyle 6 senedir tribünlerde boy göstermenin ve Trakya’nın önde gelen en iyi tribünü olmanın gururunu yaşıyoruz.

Proje başkanı bugün açıklamasında; Çapkınlar Taraftar Grubu’nu tribünde istemediğini söylemiş. Bu açıklamayı yapmadan önce biz yönetim değiştiği gün tribüne çıkmama kararı aldığımızı açıklamıştık. Zaten proje başkanın tribünde bizi istememesi kendisinin ne kadar amatör bir yönetim yapacağının göstergesidir. Hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen; proje başkanın açıklamaları çok klişe olmakla birlikte Kapaklısporumuzun her zaman hedefi şampiyonluk olmuştur” denildi.

“BİZ SENİ İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN ÇEKİLİYORUZ”

Açıklamada “Futboldan anlamadığı belli olan başkanın açıklamalarında taraftarın küfür ettiğini ve bu yüzden istemediğini söylemiştir. Çapkınlar taraftar grubu hangi takıma veya taraftara nasıl yaklaşacağını gayet iyi bilir. Beste içinde küfürlerin olması bunların başka birine edilmediğini gösterir. Birçok ilçede taşlanıp kendi ilçemizde biber gazı yedik yine de Kapaklısporumuzu hiç bir durumda bırakmadık. Proje başkanın daha düne kadar ne yaptığı ortada olup bizim ne için cefa çektiğimiz de ortadır. Tribüne hayat veren Kapaklıspor taraftar grubu olarak tekrar dile getiriyoruz tribüne çıkmama kararı aldık. Kulüp başkanına yeni sezonda başarılar dileriz. Sen istemediğin için değil, biz seni istemediğimiz için çekiliyoruz. Son olarak diyoruz ki; koltuk sefası gelip geçicidir. Aslolan Kapaklımızdır” ifadelerine yer verildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU