"Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hafta sonu ilçe genelinde faaliyet gösteren derneklerin düzenledikleri çeşitli etkinliklere katıldı.

GÜNDEM 24.06.2019 15:29:00 0

Ergene Samsunlular Derneği Bolluk Aşı, Ergene Kars Ardahan Iğdır ve Ergene Erzincan Tunceli Bingöl Derneklerinin düzenlemiş olduğu etkinliklere katılan Rasim Yüksel’e Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri ile CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy da eşlik etti.

 

Düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla halay çekerek, bolluk aşında kepçeyle yemek doldurarak vatandaşla bir araya gelen Başkan Yüksel, “Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Birlik ve beraberliğin yansıması olan derneklerin  havaların ısınmasıyla birlikte düzenledikleri piknik etkinlikleriyle kardeşliğin dostluğun kanıtını oluşturmaktadır.  Bizler de sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın her daim yanında olmayı görev edinerek, halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birliğin, beraberliğin ve kardeşlik duygularının artarak devam ettiği ilçemiz genelinde daha nice güzel etkinlilerde bir arada olmanın mutluluğunu paylaşacağız” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ