TRAKYEM ve ASYEM bayilikleri verilecek

Trakya Birlik tarafından TRAKYEM ve ASYEM bayilikleri verilecek. Trakya Birlik'in, kökleri 50 yıldan daha uzun bir geçmişe sahip, güvene ve işbirliğine dayalı ortaklığın yarattığı üstün bir başa

GÜNDEM 24.06.2019 15:24:00 0
TRAKYEM ve ASYEM bayilikleri verilecek

Yetkililer “Birliğimiz, ülkemizin yağlık ayçiçeği rekoltesinin ortalama yüzde 25-30’unu ortaklarından mübayaa etmekte, üretimlerini çevre ve doğaya saygılı, modern teknolojilerinin kullanıldığı kalite yönetim sistemlerine sahip üretim tesisleriyle gerçekleştirerek; yıllık takribi 180 bin ton/yıl ayçiçeği, 150 bin ton/yıl rafine yağ, 30 bin ton/yıl margarin üretimi ile Rafine Yağ ve Sofralık Margarin sektöründe lider Biryağ, Trakyağ, Birma markalarıyla sofralarınızda yerini almaktadır. Ayrıca, İşletmelerimiz bünyesindeki Karma Yem fabrikalarımızda takribi 288 bin ton/yıl karma yem üretimi ile birliğimize bağlı 48 kooperatifimiz ile ortaklarımızın ve üreticilerimizin yem ihtiyacını da karşılamaktayız” dedi.

 

“ÜRETİCİLERİMİZLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ”

 

Üretimin her aşamasında, hammadde ve nihai ürün kontrollerinin son teknoloji ile donatılmış laboratuarlarda uzman personel tarafından yaparak, taviz vermeyecekleri en önemli prensipleri olan kaliteli üretimin her aşmada kontrolünü sağladıklarını belirten yetkililer “Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemi olarak hayvansal üretimin her döneminde üreticilerimizin ihtiyacını karşılayacak geniş ürün yelpazemizle kooperatiflerimizin bulunmadığı yerlerde yeni iş ortaklarımızla daha fazla bölgede kaliteli ürünlerimizi üreticilerimizle buluşturmak istiyoruz. Yem bayimiz olmayı arzu eden girişimcilerimiz bizimle irtibata geçebilirler” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE