Halk buluşmaları Muratlı'da devam etti

Önceki gün Malkara'da  "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarına başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak dÃ?

GÜNDEM 19.06.2019 19:22:00 0
Halk buluşmaları Muratlı

Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Muratlı ilçesine bağlı Aşağısevindikli, Kırkkepenekli, Balabanlı, Kepenekli ve Müsellim mahallelerini ziyaret etti ve buralarda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşlardan gelen taleplere önem verdiklerini kaydetti. Başkan Albayrak, Tekirdağ halkı için geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Mahalle ziyaretlerinin ardından Muratlı Belediyesini ziyaret Albayrak, Belediye Başkanı Nebi Tepe'yle birlikte Muratlı ilçesinde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırım ve projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de Büyükşehir Belediyesi'nin Muratlı'da yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti ve ilk hizmet döneminde olduğu gibi ikinci hizmet döneminde de Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretler kapsamında Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak’ı da ziyaret eden Albayrak, Kaymakam Demirayak’a Muratlı’da hayata geçirilen yatırım ve projeleri anlattı. Yeni hizmet dönemi için Muratlı'da planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak yapacakları yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin en gözde şehirleri arasına sokacaklarını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirayak, Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

MUHTARLARLA BULUŞTU

 

Meclis salonunda Muratlı’da ki muhtarlarla bir araya gelen Albayrak, kendilerine yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi. Muhtarların mahalleleri hakkındaki talep ve önerileri de dinleyen Başkan Kadir Albayrak, el birliği ile Muratlı ve tüm Tekirdağ'ı daha ileri taşıyacaklarını kaydetti. Program kapsamında Muratlı Belediyesi Meclis Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi, Muratlı Belediyesi ve TESKİ'nin üst yöneticileri ve tüm yetkili personelin de katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Malkara ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı.

 

STK TEMSİLCİLERİYLE DE BİR ARAYA GELDİ

 

Albayrak daha sonra  Muratlı’da semt pazarında vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi. İlçede görev yapan basın mensuplarıyla da bir araya gelen Albayrak, gazetecilere gündem hakkında açıklama yaparken, yeni hizmet döneminde hayata geçirilecek olan faaliyetler hakkında da bilgi verdi. STK temsilcileriyle de bir araya gelen Albayrak bu kapsamda  Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu'yu, Muratlı Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Yılmaz Güler'i, Trakya Birlik Muratlı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Muzaffer Borucu'yu, Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı'yı, Muratlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özyürek'i ve Muratlı Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Sönmez'i makamlarında ziyaret etti ve kendilerini Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönemde Muratlı’da hayata geçireceği faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Köy ve mahalle ziyaretleriyle tamamlanan Muratlı halk buluşmasında Başkan Kadir Albayrak'a, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile daire başkanları ve Muratlı Belediyesi yöneticileri eşlik etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ