Aktif Mobilya 4'üncü şubesini Beko ile taçlandırdı

3 mağazası ile hizmet veren Çerkezköy'ün tanınmış firmalarından Akın Aktif Mobilya 4'üncü şubesini Beko ile taçlandırdı. Akın Aktif Mobilya Beko Bayii Konsept Mağazası, dün saat 15

GÜNDEM 13.06.2019 19:05:00 0
Aktif Mobilya 4

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Beko Türkiye Genel Satış Direktörü Arel Atakol, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz, Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, eski milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal ile çok sayıda davetli katıldı.

 

BÜYÜMEDE ÖNEMLİ PAYA SAHİP 2 İLÇE

 

Okunan duanın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tekirdağ’ın 2 büyük ilçesi, 2 önemli ilçesi Kapaklı ve Çerkezköy. Nüfus yoğunluğu her geçen gün hızla artan, Tekirdağ’ın büyümesinde en önemli paya sahip olan Kapaklı ve Çerkezköy’ün yeni işletmelerle buluşuyor olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada Kapaklı ilçemizde, ülkemizin çok önemli kurumlarından olan, ülke ekonomisine çok ciddi katkıları olan, katma değer sağlayan dünya markası Beko firmamızın böylesine önemli bir işyerinin açılışında beraberiz. Kapaklı’ya, Çerkezköy’e, bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bol kazanç, bol bereket diliyorum. Ekonominin böylesine zor dönemeçlerinde, zor zamanlarında yatırım yapabilme kabiliyetini gösteren yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.

 

 

HAYIRLI OLSUN

 

Eski milletvekili Ayşe Doğan da “Yeni açılan işyerimizin Tekirdağ için, Kapaklı için, Çerkezköy için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her fırsatta ekonomik sıkıntılar dile getiriliyor. Ama Allah’ın izniyle ülkesini seven, vatanını seven insanlar her daim ülke için bir şeyler yapmak için mücadele ediyor. Biz de her zaman arkalarındayız, destekçileriyiz. Açılacak yeni işyerimizin hem işyeri sahibine, hem birlikte çalışacak olan çalışma arkadaşlarına,  ailelerine hayırlı kazançlar sağlamasını temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek mağazanın açılışı yapıldı. Davetliler açılışın ardından mağazayı gezerken, işletmeciler Ali İhsan Akın ve Şükrü Akın da davetlilere konsept mağaza ile ilgili bilgi verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU