Başakşehir Okulları, 67 öğrencisini mezun etti

2014 yılında kurulan Özel Başakşehir Okulları 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonunda 67 öğrencisini mezun etti. Anaokulu, ilkokul ve ortaokuldan mezun olan öğrenciler için önceki gün saat 17:30'

GÜNDEM 12.06.2019 12:50:00 0
Başakşehir Okulları, 67 öğrencisini mezun etti

Mezuniyet törenine Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Başakşehir Okulları olarak bu yıl anaokulundan 10 öğrenci, ilkokul 4. sınıftan 16 öğrenci ve ortaokul 8. Sınıftan 41 öğrencinin mezun olacağını kaydeden Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, mezuniyetin; bir bitiş, sonlanma değil, yeniliğin, değişimin, canlanmanın bir başlangıcı olduğunu belirtti.

 

BİR SON DEĞİL, BİR BAŞLANGIÇTIR

 

Mezuniyetin; yeni kapıların açılması, bir üst basamağa geçmek olduğunu kaydeden Demirbaş, “Mezuniyet; ayrılık değil, dostlarımızı unutmadan yeni dostluklar kurmaktır. Mezuniyet; yaşanılan anılardan dersler çıkarmak ve yeni anılar yaşamaya yelken açmaktır. Evet; değerli mezunlarımız biz öğretmenleriniz sizleri başarıyla mezun ederken sizlerden beklentimiz yaşadığımız bu cennet vatanı birbirinize sımsıkı sarılıp çok çalışarak, üreterek dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına hatta daha yukarılara çıkarmanızdır. Atalarımızdan aldığımız bu emaneti taşıyabilecek donanıma sahipsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz” dedi. Demirbaş, öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerken, tüm öğretmen, öğrenci ve velilere de teşekkür etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Öğrencilerin mezuniyet şarkısını seslendirmesinin ardından okul kütüğüne ismini çakan okul birincisi Melek Efeleroğlu, “Başarımda büyük pay sahibi olan aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi. 8.sınıf öğrencileri Eylül Özbey ve Murat Can Ülker bayrak ve okul flamasını 7.sınıf öğrencilerinden Dila Gündoğdu ve Ata Efe Genç’e devretti. Öğrenciler sınıflarındaki en’leri sahneye davet edilerek diplomaları verildi. Törenin sonunda öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

 

 

Haber / Emre BOZ