Öğrencilerin bir yıllık çalışmaları görücüye çıktı

Metin Seçkin Ortaokulu bahçesinde açılan yılsonu sergisinde, öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaları beğeniye sunuldu. Sergide öğrencilerin yağlı boya tablo çalışmaları ve re

GÜNDEM 12.06.2019 08:40:00 0
Öğrencilerin bir yıllık çalışmaları görücüye çıktı

Metin Seçkin Ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca resim kursu ve derslerde yaptıkları resimler ve diğer çalışmalar dün okul bahçesinde açılan sergide görücüye çıktı.

 

ESERLERİ TEK TEK İNCELEDİ

 

Dün saat 12:00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okulun yapımında katkıları bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış öncesi konuşan metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Arif Zenginal, sergide öğrencilerin yıl boyunca Resim Öğretmeni Adnan Özcan nezaretinde yaptığı çalışmaların yer aldığını belirtti. Kurdele kesiminin ardından Kaymakam Abban, beraberindekilerle birlikte sergiyi gezerek eserleri tek tek inceledi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Abban, sergide yer alan resimler ve diğer çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

 

HİÇBİR KAĞIT ZAYİ EDİLMİYOR

 

Sergide yer alan çalışmalarla ilgili bilgi veren Resim Öğretmeni Adnan Özcan, “Sergimizde öğrencilerin yıl boyunca yaptığı 48 yağlı boya çalışması ve 60’a yakın resim çalışmalarının yanı sıra yaptıkları diğer çalışmalar yer alıyor. Sergide geri dönüşüm malzemelerinden yapılan çalışmalar da yer alıyor. Okul olarak buna çok önem veriyoruz. Hiçbir kağıt parçası zayi edilmiyor. Öğrencilerimiz, atık fotokopi kağıtlarından da pek çok çalışma yaptılar” dedi.

 

PİLAV AYRAN İKRAM EDİLDİ

 

Serginin gezilmesinin ardından hayırsever Mustafa Seçkin tarafından protokol üyelerine, öğretmenlere, öğrencilere ve davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU