Yollarda bakım ve onarım çalışmalarına hız verildi

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Çalışmaların kırsal mahallelerde de devam ettiğini belirten Kapaklı belediy

GÜNDEM 6.06.2019 16:35:00 0
Yollarda bakım ve onarım çalışmalarına hız verildi

Önceliği yol çalışmalarına verdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz Bahçelievler Mahallesi Çınar Sokak, Halide Edip Adıvar ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, İnönü Mahallesi’nde Meriç Sokak ve yine Karaağaç Mahallesi Koreli Caddesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizde tüm cadde ve sokaklarımızda yollarımızı yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

KIRSAL MAHALLELERDE DE DEVAM EDİYOR

 

Başkan Çetin, kırsal mahallelerde de çalışmaların devam ettiğini belirterek “Özellikle kırsal mahallelerimizde çiftçilerimizin arazilerine rahat ulaşabilmeleri için tarla yollarında da özenle çalışıyoruz. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra alt yapısını da yaparak bozulmayacak şekilde, sağlam zeminli yol çalışmaları yürütüyoruz” bilgisini verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ