11 yaşındaki torununa cinsel istismardan tutuklandı

Çorlu'da 11 yaşındaki torunu Y.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen dedesi 62 yaşındaki H.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÜNDEM 29.05.2019 15:51:00 0
11 yaşındaki torununa cinsel istismardan tutuklandı

Çorlu'da ortaokul öğrencisi Y.G., iddiaya göre dedesinin kendisini elle taciz ettiğini anlatarak, sınıf öğretmeninden yardım istedi. Öğretmen dutumu okul idaresine bildirirken, okul idaresi de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdu. Müdürlük yetkililerinin çocuğun ailesi ile irtibata geçmesinin ardından yetkililer ve aile Emniyet Müdürlüğünde dede H.A.'dan şikayetçi oldu.

 

'ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

 

11 yaşındaki ortaokul öğrencisi Y.G.’nin de psikolog eşliğinde ifadesi alındı. Küçük çocuğun ifadesinde dedesinin kendisine elle tacizde bulunduğunu ve canının çok acıdığını söylediği öğrenildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan H.A., çıkarıldığı mahkemede, 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

 

EVDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

 

Tutuklanan H.A.'nın daha önce diğer kız torunu B.T.'ye de cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Hakkındaki şikayet üzerine Çorlu Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasının sürdüğü, torunlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.A.'ya eşi M.A.'nın boşanma davası açtığı ve hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ