Kompozisyon ve resim yarışmasında ödüller verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'daki ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü resim yarışması ve lise öğrencileri

GÜNDEM 28.05.2019 17:53:00 0
Kompozisyon ve resim yarışmasında ödüller verildi

Bugün saat 16:00’da ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonu’nda düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamın Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

 

TEBRİK ETTİ

 

Ödül töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Bu yıl “Teknoloji ve İnsan” konusunda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz. Öncelikle Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyorum. Ancak dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencileri de tebrik ediyorum” dedi.

 

 

“BU TİP FAALİYETLERİN DEVAMINI DİLİYORUM”

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da “Bugün böylesine güzel bir ödül töreninde sizlerle birlikte bulunmaktan memnuniyet duymaktayım. Ben özellikle Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin, gerek eğitim, gerek kültürel ve gerekse sosyal sorumluluk duyguları içerisinde Çerkezköyümüze ve Kapaklı ilçemize ellerinden geldiğince faydalı olduklarını görüyorum. İlçem ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyorum, başta çocuklarımızı ama ondan daha önce öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum” dedi. 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından kompozisyon yarışmasında birinci olan Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi Hadiye Hasret Bakış’a ödülü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından verilirken, yarışmada ikinci olan Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arzu Ergin da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in elinden aldı. Kompozisyon yarışmasında 3’üncü olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Eylül Nida Coşar da ödülü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün elinden aldı. Resim yarışmasında birinci olan Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Feyza Küçük, ikinci olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden ve üçüncü olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Akgül’e de ödülleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından verildi. Yarışmada 1’inci olan öğrencilerin okullarına da biner liralık hediye çekilişi verildi. “Teknoloji ve İnsan” temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU