Çerkezköylü sporcular seçmelerden derecelerle döndüler

Çerkezköy'de bulunan Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları, 18 Mayıs'ta yapılan Minikler Taekwondo İl Seçmesi ve 26 Mayıs'ta yapılan Yıldızlar Taekwondo İl Seçmesinden derecelerle dön

GÜNDEM 27.05.2019 18:01:00 0
Çerkezköylü sporcular seçmelerden derecelerle döndüler

Minikler Taekwondo İl Seçmesi geçtiğimiz hafta Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonunda gerçekleştirilen Taekwondo Minikler Tekirdağ İl seçmelerinde Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları, Çerkezköy’ü başarılı bir şekilde temsil etti.

 

 

BAYAN VE ERKEKLER KATOGORİLERİNDE BİRİNCİLİK

 

Bayanlar kategorisinde Hilal Eylül Çağlar 27 kilogramda birinci, erkekler kategorisinde ise Muhammet Civelek 27 kilogramda birinci, Hüseyin Karlı 30 kilogramda üçüncü oldu. Derece elde eden sporcularını kutlayan Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, hedeflerinin önümüzdeki aylarda yapılacak Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Bunun için ellerinde gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Güzel büyük başarılarla döneceklerine olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

 

3 SPORCU BİRİNCİ OLDU

 

Yıldızlar Taekwondo İl Seçmeleri de hafta sonu yapıldı. Seçmelerde Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcularından Canpolat Demirdöven 49 kilogramda birinci, Buse Sertel 47 kilogramda birinci, Mehmet Civelek de 37 kilogramda birinci olurken, Betül Kılıç 55 kilogramda, Bora Demirdöven 41 kilogramda ve Muhammet Civelek 27 kilogramda üçüncü oldu.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU