3 ayda 50 öğrenciye eğitim verildi

Fevzipaşa İlkokulu'nda oluşturulan Kodlama ve Robotik atölyesinin açılışı dolayısıyla okulun konferans salonunda program düzenlendi. 2.dönemin başında açılan atölyede 3 ayda 50 öğrenciye e

GÜNDEM 27.05.2019 16:07:00 0
3 ayda 50 öğrenciye eğitim verildi

Programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Sansaktar, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 

50 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

 

Saat 11:00’da düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kodlama ve Robotik Atölyesi kurulduğu günden bu yana 3 ayda 50 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Okul Müdürü Hakan Asma, 2023 Eğitim vizyonu ışığında öğrencilerin düşünsel, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyen STEM Kodlama ve Robotik Atölyesini 2. Dönemin başında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine açtıklarını belirtti.

 

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Kodlama ve Robotik Atölyesine katkılarından dolayı Tarık Akman, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Egemen Gürcün, Tahsin Çipli, İsa Güler, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Sancaktar, Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket verildi. Plaket takdiminin ardından kurdele kesilerek atölyenin açılışı yapıldı. Atölyeyi gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve davetliler öğrencilerin atölyede yaptıkları proje çalışmaları ile ilgili de bilgiler aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU