Albayrak'tan hayırlı olsun ziyaretleri

31 Mart seçimlerinde 2'nci kez Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli'nde bağımsız aday olan ve belediye başkanlığına seçilen Mehmet Siyam Kesimoğlu ile CHP'den yeni

GÜNDEM 24.05.2019 15:37:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Kırklareli Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, belediye çalışmaları ve yeni hizmet dönemi için planlanan faaliyetler ele alınırken, Başkan Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Kırklareli Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da Başkan Albayrak'a teşekkür etti. Ziyarette Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altınel ve Başkan Kadir Albayrak'ın eşi Gülseren Albayrak da yer aldı.

 

 

GÜRKAN’I DA ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi ile birlikte, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı da makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Kadir Albayrak, ziyarette Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı yerel seçimlerde yeniden Edirne Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başarılı bir hizmet dönemi diledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ