10 Yataklı Entegre Hastanesi hizmete başladı

Kırklareli Demirköy İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi olarak hizmet verilen eski binalar yıkılarak, yerine modern bir 10 Yataklı Entegre Hastanesi hizmete sunuldu.

GÜNDEM 24.05.2019 13:22:00 0
10 Yataklı Entegre Hastanesi hizmete başladı

İğneada, Fatih Dökümhanesi, Dupnisa Mağarası ve Longoz Ormanlarına ev sahipliği yapan ve özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin yoğun ziyaret ettiği Demirköy İlçemizde sağlık alanında yetersiz kalması sebebiyle 10 Yataklı Demirköy Entegre İlçe Hastanesi inşaa edilerek hizmete açıldı.

 

 

10 YATAKLI HASTANE

 

5608 metrekare arsa üzerine 2.200 metrekare kapalı alan olarak inşaa edilen 10 Yataklı Demirköy Entegre İlçe Hastanesi aktif 5 hasta yatağı, Acil Servis, 2 Hekimli  Aile Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri hizmet vermeye başladı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yeni hizmete açılan 10 Yataklı Demirköy Entegre İlçe Hastanesinin hayırlı olmasını temenni ederek “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a ve emeği ve katkısı olanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 

Haber / Yakup KARATEPE