Baş Belaları Çerkezköy'e geliyor

Baş Belaları isimli tiyatro oyunu Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'de sanatseverlerle buluşacak. Tiyatro oyunu 21 Mayıs Salı akşamı saat 21:30'da Kentpark?

GÜNDEM 20.05.2019 16:16:00 0
Baş Belaları Çerkezköy

Clement Michel tarafından yazılan komedi oyunu Baş Belaları Çerkezköy’deki tiyatro severlerle bir araya gelecek. Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 21 Mayıs Salı günü iftardan sonra Kentpark’ta sahnelenecek olan Baş Belaları adlı tiyatro oyununa tüm tiyatro severleri davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İftardan sonra saat 21.30’da başlayacak Baş Belaları adlı tiyatro oyunumuza tüm Çerkezköy halkı davetlidir” dedi.

 

TİYATRO SEVERLERİ DAVET ETTİ

 

İrfan Kangı’nın yönetmenliğini yaptığı Baş Belaları isimli tiyatro oyununda Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver rol alıyor. Oyunda aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatlarının ne kadar değişebildiği ve nasıl mahvolabildiği anlatılıyor. Kerem'le mutlu bir birlikteli olduğunu zanneden, aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini isteyince ortaya çıkan karmaşa komik bir dille anlatılıyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU