Açık Kapı Çorlu'da hizmete başladı

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülen 2017 yılından bu yana yürütülen Açık Kapı Projesi kapsamında Çorlu Kaymakamlığı bünyesinde oluÅ

GÜNDEM 17.05.2019 17:06:00 0
Açık Kapı Çorlu

Büronun açılışında konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı; “İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve bu günü kadar 81 ilimizde uygulanan bu projenin uygulanmasına bugün itibariyle Çorlu’da da başlandı. Projenin asıl amacı vatandaşlarımız tarafından yapılan başvurulara ilişkin iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin etmek, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini artırmak” dedi.

 

BİR HAFTA İÇİNDE SONUÇLANDIRILACAK

 

Sorunların burada hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını dile getiren Kaymakam Sarılı “Vatandaşlarımız istek ve şikâyetlerini gerek internet ve mobil ortamıyla gerekse de bizzat buraya gelerek bildirebilecekler. Eğitime katılan 3 adet personelimizle burada vatandaşlarımızın sorunları dinlenerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacak. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında başvurudan itibaren her aşaması hakkında SMS yoluyla da kendilerine bilgi verilecek. Ayrıca tüm kamu kurumları nezdinde her kurumun bir açık kapı projesi yetkilisi belirlendi. Vatandaşların başvurularına ilişkin iş ve işlemleri bir hafta içerisinde hızlı ve etkin bir şekilde bu personel marifetiyle sonuçlandırılacak” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE