Ortak paydamız Kapaklı

Kapaklı'da faaliyet gösteren berber esnafları, 31 Mart seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kapaklı'yı hep birlikte yöne

GÜNDEM 16.05.2019 09:51:00 0
Ortak paydamız Kapaklı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçede faaliyet gösteren berber esnafını ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, Kapaklı'yı  STK’lar, Kamu kurum kuruluşları, esnaflar ve Kapaklı halkıyla birlikte yöneteceklerini söyledi.

 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Kapaklı halkının desteği ile 31 Mart seçimlerinden çok başarılı bir şekilde çıktıklarını kaydeden Çetin “Şimdi bize düşen en büyük görev ilçemizin faydasına hep birlikte hizmet üretmek olacak. Gece gündüz demeden çalışacağız. Belediyeyi temsili değil, katılımcı ve çoğulcu demokrasiyle yöneteceğiz Bizler için önemli olan gönül köprülerinin oluşmasıdır. Bizim ortak paydamız Kapaklı'dır” dedi.

 

“FARKLI RENKLERİMİZLE ZENGİNLEŞECEĞİZ”

 

Kapaklı'nın sosyal ve kültürel bir mozaik olduğunu kaydeden Çetin “Farklı renklerimizle zenginleşeceğiz ve birlikten kuvvet doğuracağız. Arzumuz ve gayemiz insanların gıpta ile baktığı Kapaklı da yaşamaktan mutlu ve gururlu hissedeceği bir ilçe olabilmeyi başarmaktır. Allah’ın izni, sizlerin desteği ve çok çalışarak başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Berber esnafları Mustafa Çetin’i tebrik ederek görevinde başarılar dilerken, Başkan Çetin de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU