Cam kumbaraların sayısı çoğalıyor

İlçe genelinde 50 farklı noktada bulunan cam kumbaralara 10 tane daha eklediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, daha yeşil ve daha temiz bir çevre için geri dönüşüme önem verdiklerini ifad

GÜNDEM 14.05.2019 16:53:00 0
Cam kumbaraların sayısı çoğalıyor

Geri dönüşüm ve çevre bilincini arttırmak amacıyla ‘Ambalaj Atıkları Yönetim Planı’ kapsamında geri dönüşüm ve atık toplama çalışmalarına devam eden Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cam atıkların toplanıp geri dönüşüme kazandırılması için 10 farklı noktaya cam kumbara koydu. İlçe genelinde 50 olan cam kumbarası sayısı yeni ilavelerle birlikte 60 oldu.

 

“ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kapaklı’nın daha temiz ve yaşanılabilir bir hale gelmesi için çalışmalarımız devam edecek. Çevreye ve doğaya duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile kentimizde 50 farklı noktaya konulan cam kumbaralarına 10 adet daha ekledik. Kumbaralarımızın sayısını daha da çoğaltacağız. Daha yeşil ve daha temiz bir çevre için geri dönüşüme büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU