Başak'tan 9 gündür haber alınamıyor

Çorlu Önerler Mahallesi'nde yaşayan ve 9 gün önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki Başak Saral'ı arama çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Valiliği'nin talebi üzerine Jandarma Genel Komutanlı?

GÜNDEM 9.05.2019 16:25:00 0
Başak

Çorlu Önerler Mahallesi'ndeki evlerinden geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ayrılan ve bir daha dönmeyen işitme ve konuşma engelli Başak Saral’ın bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ve AFAD ekipleri hem havadan hem karadan arama çalışmalarını sürdürürken, Tekirdağ Valiliği'nin talebi üzerine Jandarma Genel Komutanlığı'ndan subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan 13 kişilik arama kurtarma timi de Çorlu’ya gelerek arama çalışmalarına katıldı.

 

EN SON İSTANBUL’DA SİNYAL TESPİT EDİLDİ

 

Başak Saral'ın üzerinde bulunan cep telefonunun en son İstanbul Silivri’de sinyal verdiği tespit edildi. Sosyal medya hesaplarından yapılan kayıp paylaşımlarının ardından Saral'ın fotoğraflarının bulunduğu kayıp ilanları, Çorlu'daki pano ve billboardlara asılırken, Başak Saral'ın bulunması halinde en yakın güvenlik güçlerine ya da 0532 265 18 34 numaralı telefona bilgi verilmesi istendi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ