İyilik TIR'ı Çerkezköy'de

Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV İyilik TIRI bugün de Çorlu'da 30, Çerkezköy'de 35 ihtiyaç sahibi kanser hastası ve

GÜNDEM 6.05.2019 16:01:00 0
İyilik TIR

Kırmızı et, kuru gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, oyuncak, mobilya, ev eşyası gibi onlarca farklı destek Çorlu ve Çerkezköy’deki ailelere ulaştırıldı. Saat 15:00’da Çerkezköy Kent Konseyi Binası yanında konuşlanan TIR’da çocuklara yönelik de çeşitli etkinlikler yapıldı.

 

KANSERLE MÜCADELELERİNDE DESTEK OLUYOR

 

LÖSEV’in Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürdüğünü belirten LÖSEV Sosyal Hizmetler Koordinatörü İsmihan Karakaş “20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik TIRI’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. TIR çalışması gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor” dedi. LÖSEV’e kayıtlı on binlerce lösemi – kanser hastası çocuk ve yetişkin olduğunu belirten Karakaş, “Sayıları her gün artan hastaların yüzde 92’si asgari geçim sınırının altında ailelere mensuplar. LÖSEV, kanser gibi zor bir hastalıkla mücadele eden ailelerin bu zor günlerinde yanında olarak hastalığı yenmelerinde destek oluyor” dedi. Hayırseverlerin Ramazan ayında ihtiyacı olan lösemili ve onko çocuklar ile yetişkin hastalara verilmek üzere LÖSEV Gıda Paketlerini seçebileceklerini kaydeden Karakaş, “Yardımlar, sayıları her geçen gün artan 30 bini aşkın hastamıza hayırseverlerimiz adına hastaneye ya da evlerine kadar iletilecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU