Ramazana özel boğazda iftar

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 20 yıldan bu yana faaliyet gösteren Çorbacıoğulları Turizm Taşımacılık Ltd.Şti. ve Çorbacıoğulları Travel  Yönetim Kurulu BaÅ

GÜNDEM 6.05.2019 15:29:00 0
Ramazana özel boğazda iftar

Çorbacı, “Her yıl Ramazan ayında ramazana özel günü birlik turlar düzenliyoruz. Bu yıl da Ramazan ayına düzenleyeceğimiz Ramazana özel İstanbul turlarımızın ilki 12 Mayıs Pazar günü başlıyor. Bu özel ramazan ayı turları 18 Mayıs ve 19 Mayıs günleri olmak üzere ramazan ayında üç özel tur gerçekleştireceğiz. Talep fazla olursa bu tur adedini çoğaltacağız.”dedi.

 

TEKNEDE İFTAR PTOGRAMI İLE SON BULACAK

 

Eyüp Sultan Cami, Emninönü, Piyer Loti ve teknede boğaz gezisinin ardından boğazda teknede itar edileceğini belirten Çorbacı “Bu turumuz kişi başı kişilerin kendilerine yapacakları özel harcamaları dışında gidiş dönüş, tekne ile boğaz gezisi ve teknede iftar 125 TL’dir.  Tecrübeli şoförlerimizin kullandığı araçlarımız oldukça konforlu ve rahatlık bakımından da mükemmel olup,  gidiş ve dönüşlerde de ikramlarımız var. Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Bu nedenle kuruluşumuzdan bu yana halkımızın güvenine her zaman layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

TUR İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

 

Çorbacıouğlları Turizm Taşımacılık Ldt.Şti. ve Çorbacıoğulları Travel  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Çorbacı da, “Ramazan ayına özel İstanbul gezi turuna kayıtlarımız başladı. Katılacaklar şirketimize gelerek kayıt yaptırabilirler. Şu anda 12, 18 ve 19 Mayıs tarihleri olarak belirlediğimiz bu tur organizasyonumuza talepler beklenenden fazla olursa tur adedini arttıracağız. Geçen yıl ve önceki yıllarda bu gezilere talepler yoğun oldu. Bu yıl da beklentimiz bu yönde” dedi.

 

Haber/Gülveren ALTINOĞLU