Trafik Haftası'nda hazırlanan stantları gezdiler

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla  Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı'nda etkinlik düzenlendi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, etkinlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından a?

GÜNDEM 6.05.2019 15:55:00 0
Trafik Haftası

Her yıl 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında Sahil Dolgu Alanı'nda etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

STANTLARI GEZDİLER

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Sahil Dolgu Alanı'na kurulan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi stantlarını gezen protokol üyeleri, yetkililerden stantlarda yer alan trafik işaret, araç ve gereçleri hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdür Vekili Arif Kaya, protokol üyelerini, vatandaşları ve öğrencileri Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Program, stantların gezilmesinin ardından düzenlenen etkinlikler ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ