Afet Bilinci Eğitimi'nin sertifikaları verildi

Ergene Kaymakamlığı öncülüğünde Ergene'de vatandaşlara afet bilincini aşılamak ve acil durum yada afetlere doğru bir şekilde müdahale etmelerini sağlamak amacıyla, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müd

GÜNDEM 6.05.2019 14:38:00 0
Afet Bilinci Eğitimi

Temel Afet Bilinci Eğitimi kapsamında Ergene Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

"EN ETKİLİ ÇALIŞMA OLDU"

 

Düzenlenen sertifika töreninde konuşma yapan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, "İlçemiz mevcut konumu itibariyle birçok tabii afete hazırlıklı olmak durumunda. Kaymakamlık olarak konuyla ilgili birçok çalışma gerçekleştirdik, fakat halkın afetler veya acil durumlar karşısında bilinci müdahale etmesine yönelik en etkili çalışma bu oldu. Artık ilçemizin tüm mahallelerinde gönüllü bir şekilde bu tür felaketlere hazır bilinçli bir ekibimiz var. Başta İl Müdürümüz Recep Erol'a ve tüm katılımcı vatandaşlarımıza duyarlılıklarından ötürü şükranlarımı sunarım. Afetsiz, acil durumsuz nice günler geçirmeniz dileğiyle hepinize AFAD gönüllüleri olarak başarılar diliyorum" sözlerine yer verdi. Konuşmanı ardından katılımcılara sertifikaları verildi.  

Haber / Menşure KARDEŞ