Ramazan gezileri 11 Mayıs'ta başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 11 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Konu ile ilgili açıklama

GÜNDEM 3.05.2019 19:11:00 0
Ramazan gezileri 11 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Ayı Kültür Gezilerinin bu yıl da düzenlendiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Araçlarımız 11 Mayıs Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek" dedi. 

 

ARAÇLAR SAAT 14:00'DA BELEDİYE ÖNÜNDEN KALKACAK

 

İstanbul ve Edirne’ye gidecek araçların saat 14:00'da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceğini belirten Başkan Akay, "İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’na, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24:00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulacak. Vatandaşlarımız iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimizle saat 24:00’da indirildikleri noktadan alınarak Çerkezköy’e dönecek" sözlerine yer verdi.

 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ve katılmak isteyen tüm vatandaşların 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek başvuru yapabileceklerini belirten Başkan Akay, "Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Servet AYTEN