Uygulamalı eğitimlere yönelik iş birliği protokolü imzalandı

Kırklareli Üniversitesi ve Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. arasında öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı. 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No'lu Konferans Salonuâ

GÜNDEM 29.04.2019 17:42:00 0
Uygulamalı eğitimlere yönelik iş birliği protokolü imzalandı

İŞYERİNDE EĞİTİM PROGRAMI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, imzalanan protokol ile "İşyerinde Eğitim" modelinin uygulanacağını belirterek öğrencilerin Bahçıvan Gıda’da bir dönem süresince alacakları uygulamalı eğitimde iş hayatını tecrübe edeceklerini ifade etti. İşyerinde Eğitim programının en iyi şekilde tatbik edilmesinin öneminden de bahseden Prof. Dr. Bülent Şengörür, ancak bu şekilde öğrencilerin bu programdan maksimum düzeyde istifade edeceğini ve Kırklareli Üniversitesi’nin Ülkemiz sanayisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetişmesine katkı sunacağını dile getirdi. Protokol ile önemli bir adım attıklarına değinen Şengörür, desteklerinden dolayı Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a teşekkür etti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ

Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ise, İstanbul Sanayi Odası kurumsal kimlikleriyle üniversite-sanayi işbirliğinin ve Türkiye sanayisinin gelişmesi noktasında İstanbul’daki üniversitelerle önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. "Lüleburgaz ve Kırklareli olmadan ben olamam. Bizim ekmek yediğimiz yer burası. İş, aş oluşturduğumuz yer burası. Bizim için en kıymetli hazine, bu topraklar" diyen Bahçıvan, sektörün ve Türk sanayisinin geleceği adına umut vaat eden bir protokole imza attıklarını kaydetti. Israrla ve güçlü bir şekilde işbirliği çalışmasını takip edeceğini belirten Bahçıvan, işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.

Haber / Yakup KARATEPE