Sivaslılar kahvaltıda bir araya geldi

Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, dernek tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Amaçlarının Tekirdağ genelindeki bütün Sivaslıları bir araya getirmek oldu?

GÜNDEM 29.04.2019 17:34:00 0
Sivaslılar kahvaltıda bir araya geldi

Pazar günü saat 10:00’da düzenlenen kahvaltıda dernek üyeleri ile bir araya gelen Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız dernek olarak ilk defa kahvaltı programı düzenlediklerini belirtti.

“8 BİNE YAKIN HEMŞEHRİMİZ VAR”

Yıldız “Amacımız Tekirdağ genelindeki bütün hemşehrilerimizi bir araya getirmek. Sadece Çerkezköy’de 8 bine yakın Sivaslı hemşehrimiz var ve bunların çoğu esnaflık yapıyor. Dernek olarak düşüncemiz bütün Sivaslı kardeşlerimizi tanıştırıp kaynaştırmak böylelikle belli makamlarda hem söz sahibi olabiliriz hem de esnaf olarak birbirimizle destek olabiliriz” dedi. Sivaslıların hem iyi hem de kötü gününde yanlarında olmaya gayret göstereceklerini dile getiren Yıldız “4 Eylül’de dernek olarak dergi çıkardık. Bunu her ay düzenli olarak çıkaracağız ve burada Sivaslı iş adamlarımızı tanıtacağız. Dernek olarak yaptığımız faaliyetleri hemşerilerimizle paylaşacağız” dedi.

“KATILIMDAN MEMNUNUZ”

İlk program olmasına rağmen katılımın kendilerini sevindirdiğini dile getiren Yıldız “İlerleyen zamanlarda programlarımızı sıklaştıracağız. Ramazan ayında iftar programı  düzenleyeceğiz” dedi. Duanın ardından kahvaltılarını yapan Sivaslılar hem tanışma hem kaynaşma imkanı buldu.

Haber / Servet AYTEN