Albayrak'tan Ankara çıkartması

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da aralarında yer aldığı il büyükşehir belediye başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel M

GÜNDEM 26.04.2019 17:04:00 0
Albayrak

Toplantıya katılmak üzere Ankara’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün Anıtkabir’de bulunan kabrini ziyaret etti. 

“AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Albayrak “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilmiş olmanın gururuyla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşı İkinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’yü Anıtkabir’de ziyaret ederek, huzurlarında saygı duruşunda bulunduk. Göreve başladığımız ilk hizmet dönemimizde olduğu gibi ikinci hizmet dönemimizde de Atamızın emanetlerine sahip çıkarak, onun gösterdiği yolda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Albayrak, belediyelerde ayrım gözetmeksizin aydınlık bir gelecek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU