Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını yaptı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını önceki gün düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurul

GÜNDEM 25.04.2019 17:45:00 0
Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını yaptı

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 84’ncü maddesine uygun şekilde oluşturulan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  “Yüksek İstişare Kurulu” ilk toplantısını yaptı.

 

KURULUN GÖREVLERİ ANLATTI

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İzzet Volkan açılış konuşmasında Çorlu TSO hakkında bilgiler vererek kurulun görevleri ile çalışma usul ve esasları hakkında kurul üyelerine açıklamalarda bulundu. İzzet Volkan, "Çorlu ve Bölgemizle ilgili problemleri ve çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir görev üstlenmekteyiz. Bu kurul ilçemizin sadece ekonomisi değil, sosyal ve kültürel dokusu, ilçemizin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ile ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşabilir, tavsiye kararları alabilir. Çorlu’da birçok konuda ekonomik kalkınma ve gelişme ile ilgili birçok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ