Girişimciler Kurulu Üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yalı Restaurant'ta TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri için tanışma kahvaltısı düzenlendi.

GÜNDEM 25.04.2019 15:04:00 0
Girişimciler Kurulu Üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldiler

Kahvaltıya Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Murat Narçın ve Rasim Bilgen ile Şubat ayında yapılan seçimle göreve gelen TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.

 

ODAYI ZİYARET ETTİLER

 

Tanışma kahvaltısının ardından TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Gökhan Cengiz, Başkan Yardımcıları Gürkan Kartal ve Tuncer Akbulutlar ile Komite Üyeleri Ufuk Mangır ve Öztan Ertan, odayı ziyaret etti.

 

“BÜYÜK BİR GURUR”

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, kadınların ve gençlerin her alanda aktif bir şekilde yer almasının en büyük öncelikleri olduğunu belirtti. Oda olarak bu konuda büyük bir çaba sarf ettiklerini kaydeden Kozuva, “Sizlerin ticaret hayatında yer almanız, ülke ekonomisine katkıda bulunmanız ve hem odamızı hem de bölgemizi temsil etmeniz bizler için büyük bir gurur” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ