"Halkımız değişimi yaşayarak görecek"

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Barbaros Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Uzunlar'a, Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Y

GÜNDEM 21.04.2019 15:31:00 0
"Halkımız değişimi yaşayarak görecek"

Geçmiş dönemde yarım bırakılan ve hiç dikkate alınmayan sorunları incelediklerini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar Barbaros Mahallesi’ni baştan aşağı dolaşıp vatandaşların taleplerini dinlediklerini dile getirdi.

"SORUNU ORATADAN KALDIRMAK İÇİN GÖREVE GELDİK"

Barbaros Mahallesi’ni baştan aşağı dolaşıp vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, talepleri not alıp vatandaşın isteklerinin acilen yerine getirilmesi için ekiplere talimat verdiklerini ifade etti. Başkan Yardımcısı Uzunlar, "Tek tek tüm mahallelerimizde tüm sokaklarımızda nerede ne sorun var ise tespit edip o sorunu ortadan kaldırmak için göreve geldik. Biz Süleymanpaşa’ya gönül belediyeciliğini getirmek için seçildik. Başkanımız Cüneyt Yüksel önderliğinde çok kısa bir sürede halkımız değişimi yaşayarak görecek."açıklaması ile değişim ve gelişim hareketinin başladığını ifade etti.

Haber / Ruşa ELMA