23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı ve Çerkezköy'de de çeşitli etkinliklerle coşku ile kutlanacak.

GÜNDEM 21.04.2019 15:29:00 0
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlanacak

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı 23 Nisan Salı günü saat 9:30’da Atatürk Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni'yle başlayacak. Programda Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz Atatürk Anıtı'na çelenk sunacak. Atatürk Meydanı'nda yapılacak olan Çelenk Sunma Töreni'nin ardından saat 10:00’da Kapaklı İlçe Stadyumu'nda kutlamalar devam edecek.

ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERECEK

1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla devam edecek. Kutlama programı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu'nun Trakya Yöresi Halk Oyunları Gösterisi, Emine Penbeten Adal Anaokulu'nun Mehter Gösterisi ve Gazi İlkokulu'nun Halk Oyunları Gösterisi ile devam edecek. Günün anlam ve önemini belirten şiirin okunmasının ardından Gazi Ortaokulu'nun Trakya Yöresi Halk Oyunları Gösterisi, Yıldızkent Ortaokulu Ritmik Dans Gösterisi, Karanfil Anaokulu Gösterisi, Cumhuriyet İlkokulu Çocuk Oyunları Gösterisi, Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi ve Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Çocuk Oyunları Gösterisi ile devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı düzenlenen ödül töreni ile sona erecek.

ÇERKEZKÖY'DE DE DÜZENLENECEK

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek olan program 23 Nisan Salı günü saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla çelenk sunma töreni sona erecek.

KUTLAMA PROGRAMI İLE DEVAM EDECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı saat 10:15'te İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi Sentetik Çim Saha önünde Mehter Takımı gösterisi ile devam edecek. Mehter Takımı gösterisinin ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Konuşmanın ardından "23 Nisan ve Çocuk" konulu, resim, şiir yarışmalarında ve geleneksel çocuk oyunları, scrabble oyununda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Ödül töreninin ardından öğrencilerin gösterileri ve Halk Oyunları gösterisi sunulacak.

Haber / Özge MERİÇ