Doğa Yürüyüşü kayıtları 22 Nisan'da başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) 4 Mayıs Cumartesi günü Kastro-Kıyıköy arasında yapılacak. Vatandaşları günlÃ?

GÜNDEM 19.04.2019 18:00:00 0
Doğa Yürüyüşü kayıtları 22 Nisan

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Doğa Yürüyüşü, Kastro’dan başlayarak Kıyıköy’de sona erecek. Gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla düzenlenen doğa yürüyüşü için başvurular 22–26 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

 

SON BAŞVURU 26 NİSAN

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri bu yıl da katılacak. Kastro’da başlayacak ve Kıyıköy’de sona erecek olan etkinlik için araçların saat 7:30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceği kaydedilirken doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların 26 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları'na müracaat edebilecekleri belirtildi.

 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirterek "Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 4 Mayıs Cumartesi günü dördüncü Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum" sözlerine yer verdi. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacağı belirtilirken doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri istendi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU