Minikler 23 Nisan heyecanını erken yaşadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Özel Gündüz Bakım Evi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan sevincini erken yaşayan

GÜNDEM 19.04.2019 17:56:00 0
Minikler 23 Nisan heyecanını erken yaşadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde program düzenledi. Düzenlenen programa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, CHP Çerkezköy İlçe Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, okulda görev alan öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda velilerinde en az öğrenciler kadar heyecanlı olması gözlerden kaçmadı.

 

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI

 

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, geçirdiği kaza sonucu bir bacağı ve bir kolunun alçıda olmasına rağmen tekerlekli sandalye ile programa katılan ve günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Çerkezköy Özel Gündüz Bakım Evi Okul Müdürü Ezgi İpek sahneye davet edildi. İpek, "Öncelikle öğrencilerimiz için önemli bir gün olan 23 Nisan'ı unutmamaları için bu etkinliği düzenledik. Bugünleri bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve sonrasında vatanımızı canından çok seven şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Açıldığımız günden bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bize güvendiğiniz için tüm velilerimize de ayrı teşekkür ediyoruz" sözlerine yer verdi.

 

ÖĞRENCİLER AİLELERİNDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

 

Program öğretmenleri tarafından hazırlanan "Çalışkan Karıncalar", "Minik Arılar" ve "Sevimli Tavşanlar" sınıfı öğrencilerinin gösterileriyle devam etti. Sahnede çocuklarını gören veliler fotoğraf ve video çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Öğrenciler hazırladıkları gösterilerle ailelerinden büyük alkış aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU