"Kapaklı'ya pek çok yatırım ve hizmet kazandıracağız"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı'ya birçok yatırı

GÜNDEM 15.04.2019 16:13:00 0
"Kapaklı

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ağırladı. TESKİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Yerlioğlu, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve ilgili daire başkanları da yer aldı.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kapaklı’mıza, Tekirdağ’ımıza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun" sözlerine yer verdi. Gerek devlet yatırımları, gerekse Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin destekleriyle Kapaklı’ya pek çok yatırım ve hizmet kazandırmak istediklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ tarafından Kapaklı’da gerçekleştirilecek çalışma ve yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Haber / Yakup KARATEPE