43 gün sonra cesedi bulundu

Hayrabolu'da yaşayan ve arkadaşlarıyla dere kenarına gideceklerini söyleyerek evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Faruk Ulaş'ın 43 gün sonra cesedi bulundu. Faruk Ulaş'Ä

GÜNDEM 14.04.2019 17:35:00 0
43 gün sonra cesedi bulundu

Hayrabolu’da, arkadaşlarıyla Hacılar Deresi kenarına gideceklerini söyleyerek evden ayrılan Faruk Ulaş’tan bir daha haber alınamadı. Faruk Ulaş’ın gidebileceği her yeri arayıp ondan haber alamayan ailesi, Faruk Ulaş için kayıp başvurusunda bulundu.

 

POLİSE İHBARDA BULUNDULAR

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Altı Su Polisi ile AFAD ekipleri, derede yaptığı aramalarda Faruk  Ulaş'a ulaşamadı. Önceki gün akşam saatlerinde dere üzerinde bir ceset görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Hacılar Köprüsü yakınlarında dere içinde bulunan cesedin, kayıp olan Faruk Ulaş'a ait olduğunu belirledi. Faruk Ulaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 43 gündür Faruk Ulaş’tan bir haber almayı bekleyen ailesi, gelen acı haberle yıkıldı. Polis ve savcılık Faruk Ulaş’ın ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ