Sıfır Atık Proje Yarışması'na son katılım 2 Mayıs

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenecek olan 'Sıfır Atık Proje Yarışması' Tekirdağ'da da düzenleniyor. 15 bin lira para ödülünün verileceği yarışmaya son

GÜNDEM 3.04.2019 10:02:00 0
Sıfır Atık Proje Yarışması

15 bin lira para ödüllü olan Sıfır Atık Proje Yarışması ile ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye genelinde çocuklara ve gençlere yönelik sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla para ödüllü resim yarışması düzenleyeceğini duyurdu.   

 

"BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLE 15 BİN LİRA ÖDÜL"

 

Sıfır Atık Proje Yarışması kapsamında ilkokul düzeyinde 1. ve 2. sınıflar ile 3. ve 4. sınıflar kategorisinde resim yarışması düzenlenirken, ortaokul 5. ve 6. sınıflar ile 7. ve 8. sınıfların ise hem resim hem de 3 boyutlu proje kategorilerinde yarışacakları açıklandı. Lise düzeyinde ise adayların Fotoğraf, Karikatür ve 3 Boyutlu Proje kategorilerinde yarışacağı, üniversite öğrencileri ise Fotoğraf, Kısa Film ve 3 Boyutlu Proje dallarında yarışacakları belirtildi. İlkokul ve Ortaokul bazında birinci olan öğrenciye dizüstü bilgisayar ve bisiklet, ikinci olan öğrenciye tablet ve bisiklet, üçüncü olan öğrenciye bisiklet, lise öğrencileri arasında yapılan yarışmalarda ise birinci olan öğrenciye 5 bin lira hediye çeki, ikinci olan öğrenciye 3 bin lira hediye çeki, üçüncü olan öğrenciye ise 2 bin lira hediye çeki verileceği belirtildi. Üniversite öğrencileri arasında düzenlenecek olan yarışma kapsamında birinci olan öğrencilere 15 bin lira hediye çeki, ikinci olan öğrencilere 10 bin lira hediye çeki, üçüncü olan öğrencilere 5 bin lira hediye çeki verileceği kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ