Güloğlu Restaurant düzenlenen törenle açıldı

İşletmeciliğini Taner Hidiş ve Mustafa Demirtaş'ın yaptığı, Enesoğlu Pastanesi'nin 2. katında hizmete sunulan Güloğlu Restaurant düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 31.03.2019 15:43:00 0
Güloğlu Restaurant düzenlenen törenle açıldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Edip Arıcan Sokak No:4’te faaliyet gösteren Enesoğlu Pastanesi’nin 2. katında hizmete sunulan Güloğlu Restaurant önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen açılış törenine Engelli Aileleri Güçlendirme Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Kocak, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Hayırsever Serkan Karagöz ve çok sayıda işletme sahibi katılım gösterdi.

 

“KATILIMCILAR KEYİFLİ ANLAR YAŞADI”

 

Düzenlenen tören İşletme Sahibi Taner Hidiş ve Mustafa Demirtaş’ın açılış kurdelesini kesmesi ile başladı.  Program ardından İşletme Sahibi Mustafa Demirtaş’ın açılış konuşmasını yapmasıyla devam etti. Mustafa Demirtaş, “Açılışını yapmış olduğumuz Güloğlu Restaurant Karadeniz yemeklerimizi yapacağız. İnşallah bizim ve halkımız için hayırlı uğurlu olsun. Tüm halkımızı bekleriz” ifadelerini kullandı. Daha sonra program çeşitli sanatçıların şarkı söylemesi ile devam etti. Ses sanatçısı Bülent Yılmaz ile Ses Sanatçısı Yaprak’ın şarkılarını seslendirilmesiyle katılımcılar keyifli anlar yaşayarak gönüllerince eğlendiler. Program çeşitli ikramların verilmesiyle son buldu.

 

Haber/Seda AKYOL