"Tecrübemi Çerkezköy için kullanacağım"

Siyasi hayatına MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'nun görevden alınmasıyla MHP'de ilçe başkanı olarak başlayan, ardından 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olarak Ali Er

GÜNDEM 29.03.2019 18:05:00 0

31 Mart seçimlerine saatler kala yazılı açıklama yapan Önsel, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Çerkezköy’de başarıya ulaşması için günlerdir yoğun bir şekilde saha çalışması yaptıklarını belirterek, “Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, okuduğum, büyüdüğüm, yaşadığım Çerkezköy benim için her zaman çok değerli oldu. Genç yaşta siyasette çok önemli görevler üstlendim ve tüm gücümle üzerime yüklenen vazifeleri layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Siyaset yaparken beni yetiştiren Çerkezköy her zaman önceliğim oldu” dedi.

 

“NEFİS YAPMAK BANA YAKIŞMAZDI”

 

2019 yerel seçimleri için MHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığını anımsatan Önsel “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımızın sürekli dile getirdiği gibi memleketimiz bu kadar zordayken, Türkiye’nin ve Türk milletinin beka seçimi yapılıyorken nefis yapmak bana yakışmazdı. İttifak görüşmelerinin neticelenmesinin ardından belediye meclis üyeliklerinin belirleneceği son gün olan 19 Şubat 2019 gününün sabah saatlerinde MHP Genel Merkezimiz tarafından şahsıma Cumhur İttifakı’nın başarıya ulaşması için ne gerekiyorsa onu yapmam gerektiği bildirildi. Ardından yaptığımız görüşmeler neticesinde Çerkezköy’de Cumhur İttifakı’na bu şekilde faydalı olabileceğim, siyasi ve mesleki tecrübelerimi Çerkezköy için bu şekilde kullanabileceğimiz noktasında karar kıldık” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Önsel “Tüm bilgi ve birikimimle Cumhur ittifakı adayı Süleyman Kozuva’nın yanındayım ve Allah’ın izniyle Çerkezköy’ün geleceğinde kendisiyle el ele olacak ve şeffaf yönetim anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. MHP’nin üretken belediyeciliğiyle AK Parti’nin gönül belediyeciliğini harmanlayıp kıymetli hemşehrilerimizin her daim yanında olacağız. Belediye başkan adayımız Süleyman Kozuva ile birlikte Çerkezköy’ü en iyi şekilde yönetecek, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kuruşuna kadar koruyup kollayacağız. Bizler ne olursa olsun cumhuriyetimizin banisi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU