"Kendi Yemini Yapabilirsin"

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, 'Kendi Yemini Yapabilirsin Projesi' kapsamında açıklama yaptı. Durgun, yürütülen proje kapsamında üyelere uygun fiyatlÄ?

GÜNDEM 28.03.2019 17:31:00 0
"Kendi Yemini Yapabilirsin"

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, "Birlik tarafından bugüne kadar hiç yapılmamış bir faaliyet. Üyelerimizin hayvanlarının yem hammaddesi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Süt ve besi yem fiyatlarının yüksek olduğu bu dönemde üyelerimizin yem maliyetlerini düşürmek için TMO Tekirdağ Şube Müdürlüğü depolarından üyelerimiz için arpa temin ediyoruz" dedi.

 

"YEM HAMMADDELERİNİ TEMİN EDECEĞİZ"

 

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun, "Bugün 1 ton Arpayı bile üyesinin köyüne, işletmesine ulaştırmayı kendine görev edinen bir Birliğiz. Tekirdağ’ın neresinde bir üyemiz varsa bizde oradayız, üyelerimizin hizmetindeyiz ve bundan gurur duyuyoruz diyerek üyelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin hayvanlarının beslenmesinde kullandıkları yem hammaddelerini temin etmeyi görev edindik. Bundan sonra da mısır ve yonca gibi diğer yem hammaddelerini de aynı yöntem ile üyeleri için temin edeceğiz" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Emrullah ELMA