Çerkezköy, Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu'nu ağırladı

Geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u ağırlayan Çerkezköy,

GÜNDEM 27.03.2019 16:03:00 0
Çerkezköy, Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu

Saat 10:30’da AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İl Başkanı Mülahim Kuru, Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve partililer tarafından Çerkezköy Gişelerinde karşılanan Bakan Çavuşoğlu’nu Kızılpınar’da da Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban karşıladı.

 

 

 

 

ESNAFI ZİYARET ETTİ

 

Kızılpınar’da çiçeklerle karşılanan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İl Başkanı Mülayim Kuru, İlçe Başkanı Ümit Kök, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Kızılpınar’da esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve bol bol fotoğraf çektiren Çavuşoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, esnaf ziyaretinin bir bölümü basına kapalı yapıldı.

 

KORKUTELİ’NE DOĞALGAZ MÜJDESİ

 

Kızılpınar’daki esnaf ziyaretlerinin ardından Süleyman Kozuva’nın seçim otobüsü ile Çerkezköy’e gelen Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti’nin belediye meydanındaki seçim standında vatandaşlarla bir araya geldi. Canlı yanından Antalya Korkuteli’ndeki mitinge bağlanan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu “Sizlere Çerkezköy’den hitap ediyorum. Sizlerle olmak isterdim. Çalışmalara katılmak için geldik. Tekirdağ milletvekilleri, il başkanı ve ilçe başkanları adaylarımızın tüm kardeşlerimizin sizlere selamı var. Orada bulanan tüm arkadaşlarımıza, Ömer İşlek kardeşimize sevgilerimizi gönderiyoruz. İnşallah bu gece Korkuteli’nde olup çorba ve çay içmeye geleceğim. Telafi etmek istiyoruz. Ömer İşlek’e sahip çıksınlar. Cumhur ittifakının Korkuteli’ndeki adayı Ömer İşlek’tir. Hepimiz arkasındayız” dedi. Korkutelililere bir müjde de veren Bakan Çavuşoğlu “Enerji bakanımız sizlere müjde verdi. En kısa zamanda doğalgazı ilçemize getireceğiz” dedi.

 

 

 

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

 

Seçim çadırında vatandaşlarla sohbet edip çay içen Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Atatürk Caddesi’nde de bazı esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Bakan Çavuşoğlu, karayolu ile Ergene’ye hareket etti.

 

İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

 

Ergene’de AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru ile birlikte Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir deri fabrikasını ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, burada AK Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca, Cumhur İttifakı AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hamdi Sarıer tarafından karşılandı. Bakan Çavuşoğlu daha sonra yemekhanede işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi. Öğle yemeğinin ardından beraberindekilerle birlikte Muratlı’ya geçen Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Muratlı’da da esnafı ziyaret etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU – Özge MERİÇ