Proje ortaklarını makamında ağırladı

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt,  "Başarının Anahtarı 21. Yüzyıl Becerileri" projesi kapsamında Erasmus+ KA229 Okullar Arası Değişim programıyla Hırvatistan, İtalya ve Portekiz'den Nam

GÜNDEM 25.03.2019 11:57:00 0
Proje ortaklarını makamında ağırladı

Tekirdağ Namık kemal lisesi Koordinatörlüğü’nde 2018-2020 yılları arasında devam edecek olan "Başarının Anahtarı 21. Yüzyıl Becerileri" Erasmus+ KA229 Okullar Arası Değişim projesi kapsamında Hırvatistan, İtalya ve Portekiz’den Namık Kemal Lisesi'ne gelen proje ortakları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Namık Kemal Lisesi Müdürü Alaettin Mollamehmetoğlu misafir öğrenci ve öğretmenler ile birlikte Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’u makamında ziyaret etti.

 

HEDİYE TAKDİM ETTİ

 

Proje hakkında kısaca bilgi alan Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, projenin takım çalışması, işbirliği, yaratıcılık, iletişim ve girişimcilik becerilerinin geliştirilmesine yönelik güzel bir çalışma olduğunu ifade etti. Kaymakam Yurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere başarıların devamı diledi. Yurt, öğrencileri tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ