"Montaj videolarla halkımızla aramızı açamayacaksınız"

Mustafa Bakkal Meydanı'nda Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı "Geçen hafta İnönü Mahallesi'nde ya

GÜNDEM 24.03.2019 21:25:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı önceki akşam Mustafa Bakkal Meydanı’nda Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile buluştu.

 

 

 

 

“YAYINLADIKLARI ANKET SAHTE ÇIKTI”

 

Mitingde vatandaşlara hitap eden Başkan İrfan Mandalı 31 Mart seçimlerine 1 hafta kaldığını anımsatarak “Geçen hafta İnönü Mahallesi’nde yaptığımız mitingde hem İnönü hem de Karaağaç Mahallemizin anketini açıkladık. Karaağaç anketinde çok açık farkla önde olduğumuz ortaya çıkınca, hemen ertesi gün onlar da bir anket yayınladılar. Ancak yayınladıkları anket sahte çıktı. Meğer anket İstanbul için yapılan bir anketmiş. Anket firmasının Tekirdağ ve ilçeleri ile ilgili herhangi bir çalışması yokmuş” dedi.

 

“KARAAĞAÇ HALKIYLA ARAMIZI AÇAMAYACAKSINIZ”

 

Bunun üzerine birilerinin seçimi kaybettiğini anlayınca, sahte anketlerden, montaj videolardan medet ummaya başladığını savunan Mandalı “Hatırlarsınız, bu işleri eskiden, fetöcüler yapardı. Ancak milletimiz, bu alçaklara prim vermedi. Şimdi Kapaklı’da birileri bu işleri tekrar yapmaya başladı. Bu tür kumpasları yapmaya çalışan arkadaşlara, hepinizin huzurunda seslenmek istiyorum; yaptığınız sahte anketlerle, seçimi kazanamayacağınız gibi, montaj videolarla da, Karaağaç halkıyla aramızı açamayacaksınız. Çünkü biz sizin gibi, seçimden seçime çıkmıyoruz milletimizin karşısına. Biz 15 yıldır milletimizle el ele, gönül gönüleyiz” dedi.

 

“ASFALT ATMAMIZI ENGELLEDİLER”

 

Geçtiğimiz yılın ortasında bir asfalt plenti kurduklarını ve Kapaklı’nın tüm yollarını asfalt yapmak için ihaleyi tamamladıklarını dile getiren Mandalı “Ancak şimdilerde meydanlarda sizlerden oy isteyen bu şahıs var ya, hani seçimden seçime meydana çıkan, bu arkadaşlar devlet memurlarını çeşitli yollarla susturdular ve bizim asfalt plentimizi durdurdular. Amaçları tamamen siyaset yapmak olan, hizmetten anlamayan bu insanlar, maalesef bizim asfalt atmamızı engellediler. Ancak biz yılmadık, her türlü engellemelere rağmen tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah yeni dönemde asfalt çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

“ASLOA DURDURAMAZLAR”

 

Borçsuz bir belediye olduklarını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu nedenle ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar biz yine sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizin helal kazancınızla ödediğiniz vergiler, sizlere hizmet olarak geri dönmeye devam edecek. Bunlar bizi sadece yavaşlatabilirler, ama asla durduramazlar” dedi.

 

“GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ DE KURACAĞIZ”

 

Termik santral ile ilgili de konuşan Başkan Mandalı “Yakın zamanda termik santral tehdidi ile karşı karşıya kaldık. Birileri ‘Pınarça’ya termik santral yapacağız’ dedi. Bizler de tüm siyasi partilere, STK’lara ve halkımıza çağrıda bulunduk. Bu santral insan sağlığına zararlı, bunu Pınarçamıza yaptırmamalıyız dedik. Sağ olsun Pınarçalı teyzelerimiz başta olmak üzere tüm siyasi partiler, STK’lar ve halkımız yanımızda oldu. Hep beraber santrale karşı dimdik durduk ve santralin yapımını engelledik. Ancak o günlerde bir kişi vardı, gel kardeşim sen de bu santrale karşı çık dedik. Ne dedi biliyor musunuz? ‘Ben santrale karşı çıkarsam, benim siyasi kariyerim biter’ dedi. Yahu güzel kardeşim, gel etme millet kanser olacak dedik, ‘bana ne benim siyasi kariyerim daha önemli’ dedi. Şimdi sizlere soruyorum, göz göre göre milletin kanser olmasına göz yuman bu arkadaşın sizlere bir faydası olabilir mi? Sizlerin aracılığıyla bu santral sevdalılarına seslenmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta rüzgar enerji santrali kurduk. Sizler de örnek alın. Yeni dönemde de güneş enerji santrali kuracağız. Vatandaşımızın sağlığıyla oynamadan da enerji üretebiliriz. Biz Kapaklı Belediyesi olarak yaptık bunu” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU