Yardım yemeğinde bir araya geldiler

Geçtiğimiz yıllarda da pek çok okul için yardım yemekleri düzenleyen Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, bu yıl da Veliköy Belediyesi Ortaokulu yararına yardım yemeği organize etti. Katılımcıla

GÜNDEM 24.03.2019 20:38:00 0
Yardım yemeğinde bir araya geldiler

Önceki akşam saat 19:00’da Mandalı Restoran’ta  düzenlenen yemeğe okulun kurucusu Bülent Gülerçin’in eşi Deniz Gülerçin, okul yönetimi, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya, okul aile birliği yönetimi, veliler ve davetliler katıldı.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yemekte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayarak yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Bu tip organizasyonların eğitime katkı amaçlı olduğunu ve birlik beraberlik açısından önemli olduğunu kaydeden Kaya, katkılarından dolayı okulun kurucusu Bülent Gülerçin ve eşi Deniz Gülerçin’e, Okul Müdürü Ömer Kürklü’ye, Müdür Yardımcıları Mehmet Türkmen, Sibel Denktaş ve Özlem Küçükkısa’ya, okul aile birliği üyeleri Nezahat Kırmızıgül, Funda Durak, Hülya İşcan ve Revasiye Altıntaş ile sınıf temsilcileri velilere teşekkür etti.

 

 

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmanın ardından Deniz Gülerçin tarafından Okul Aile Birliği Başkanı Esin Kaya ve okul aile birliği yönetimine çiçek takdim edildi. Davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, gecede Veliköy Belediyesi Ortaokulu yararına şallar satışa sunuldu. Geceden elde edilecek gelir Veliköy Belediyesi Ortaokulu’na yardım amacıyla kullanılacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU