Kozuva, İstasyon Mahallesi sakinleriyle buluştu

İlk mitingini 17 Mart'ta Kızılpınar Mahallesi'nde düzenleyen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, üçüncü mitingini İstasyon Mahallesi'nde düzenledi.

GÜNDEM 21.03.2019 14:08:00 0
Kozuva, İstasyon Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Kızılpınar ve Fevzipaşa’nın ardından önceki akşam da İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

 

 

 

“31 MART’TA ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

 

Önceki akşam saat 19:30’da düzenlenen mitingde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “MHP bu yıl 50.kuruluş yıldönümünü kutladı. Geçen şanlı 50 yılda partimiz üzerinde oynanan tüm oyunları ülkücü hareket bertaraf etti, barajları yıka yıka bugünlere geldi. 1991’de Rahmetli Erbakan ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş, zalim Kenan Evren’in oyununu bozup ittifak yaparak meclise girdiler ve Kenan Evren’in adeta başını yere eğdirdiler, bu aziz milletin hıncını aldılar. Bugün de, 15 Temmuz’dan sonra Yenikapı’da oluşan ruh ile oluşmuş bir ittifak var. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kol kola girdiler. Bu ülkeyi lider ülke konumuna getirmek için yola koyuldular. Bizler de onların dava arkadaşları olarak 16 Nisan referandumunda başlayan bu milli birlikte kol kola yürüyoruz. Oyunları bozuyoruz. 15 Temmuz’da bozduk, 16 Nisan referandumuyla bozduk. 24 Haziran seçimleriyle bozduk. İnşallah 31 Mart akşamında da bunu zaferle taçlandıracağız” dedi.

 

 

 

 

“SEN NE YAPTIN ONU ANLAT”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök de,  5 yılda Çerkezköy’e hiçbir şey yapılmadığını savunarak “Çerkezköy Belediyesi’nin bu bütçesiyle ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ciddi bütçesiyle yapılan şeyler bana göre hiçbir şey. Bunlar bütçeyi çarçur ettiler. Bizim başkanlarımız çarçur etmeyecekler. Önümüzdeki 5 yılda 15-20 yıllık yatırım yapacaklar. CHP’li başkan çıkıp konuşuyor. Kendi yaptığı bir şey olmayınca ‘okul yaptım’ diyor, ‘Çerkezköy’ü selden, taşkından kurtardım’ diyor. Dere ıslahını 2014 yılında kendisi daha gelmeden önce bizim dönemimizdeki belediye başkanımızın DSİ ile yaptığı protokol gereği onun döneminde ıslah edildi. Devletimiz tarafından hayırseverlerin de desteğiyle ciddi anlamda okul yatırımları yapılıyor. CHP’li başkan bunu da üstleniyor. Devletimizin, hayırseverlerimizin ya da büyükşehirin yaptığı projeye yancılık yapmayı bırak. Sen ne yaptın onu anlat” dedi. 

 

“ARTIK ELİMİZ ÇOK GÜÇLÜ”

 

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ise “115 gündür sahada Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mahalle mahalle geziyorum. 1 milyon 30 bin nüfusumuz var. Yaklaşık 750 bin seçmenimiz var. Büyük bir aileyiz. Tekirdağ potansiyeli çok büyük bir kent. Fakat potansiyelini kullanamıyor. Üzerinde bir ölü toprağı var. Şimdi, bu ölü toprağını kaldırma vakti geldi.  İnşallah bir demokrasi bayramına yaklaşıyoruz, 10 günümüz kaldı. 2 tane genç, dinamik kardeşiniz burada. Çok da güzel kadrolar oluşturduk. 3 tane milletvekilimiz var ve bunlardan bir tanesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı oldu. Türkiye’de 2 tane önemli makam var, biri cumhurbaşkanlığı makamı, biri de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı makamı. Bir tanesi artık Tekirdağ’da. Dolayısıyla burada görülen sorunların çözümü noktasında artık elimiz çok güçlü. İnşallah Çerkezköy başta olmak üzere Tekirdağ’ın 11 ilçesinde 31 Mart akşamı güzel bir zafer elde edeceğiz” dedi.

 

“159 PROJE HAZIRLADIK”

 

Mitingde son konuşmayı Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva yaptı. Kozuva “1 Nisan’dan itibaren devletin tüm imkanlarını Çerkezköy’de görmeye hazır olun. 31 Mart’a 10 gün kaldı. Ama Çerkezköy’de değişim çoktan başladı” dedi. 159 proje hazırladıklarını söyleyen Kozuva, meclis üyesi adaylarını da tanıttı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU