Başkan Mandalı vatandaşlarla bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Uzunhacı ve Karlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mandalı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'KöylÃ?

GÜNDEM 20.03.2019 17:10:00 0
Başkan Mandalı vatandaşlarla bir araya geldi

Uzunhacı ve Karlı Mahallelerini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’ya İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin eşlik etti.

 

 

 

KARLI MAHALLESİ'NE MÜJDEYİ VERDİ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, her iki mahallenin de muhtar adaylarını seçim otobüsünün üzerine davet ederek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, mahalle meydanlarını dolduran vatandaşlara projelerini tanıttı. Uzunhacı Mahallesi’nde kilit parke taş yol yapım çalışmalarının tamamlandığını ve bu kapsamda 10 bin metrekare yol, yağmursuyu oluğu ve bordür çalışması yapıldığını ifade eden Mandalı, “Karlı Mahallesi'nde de ihalemiz tamamlandı. Yakın zamanda burada da yol yapım çalışmalarımıza başlayarak kısa bir süre içerisinde Karlı Mahallemizin de yollarını tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" sözlerine yer verdi.

 

 

 

 

"HER ŞEY KAPAKLI İÇİN"

 

Karlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Rüzgar Gülü Enerji Santrali projesi açılışı hakkında da bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, "Dev bir projemizin açılışını gerçekleştirdik. Zaten birçoğunuz da oradaydı, projemizi gelip yerinde gördünüz. Kapaklı’mız günden güne gelişen ve büyüyen bir ilçe. Bu gelişime paralel olarak artan hizmet ihtiyacına da en iyi şekilde karşılık vermeye çalışıyoruz. Hem kendi temiz enerjimizi üretmek hem de Belediyemize ve Kapaklı’mıza gelir sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Rüzgar Enerji Santrali projemiz hayırlı uğurlu olsun. Her şey Kapaklı için" ifadelerini kullandı.

 

"VATANDAŞIN DESTEĞİYLE BU BELAYI DURDURDUK"

 

Açıklamalarına devam eden Mandalı, "Sizlere sunduğumuz her projeyi yapacak güçteyiz. 15 yıldır bu topraklara hizmet ediyoruz. Kapaklı her yıl binlerce göç alıyor. Bu göç dalgası, hizmet ihtiyacını da sürekli artırıyor. Buna rağmen 15 yıl boyunca bir kuruş faiz ödemedik. Çok şükür borçsuz bir Belediyemiz var. Hepinizin bildiği gibi yollarımızı asfaltlamak için Karaağaç’a geçici bir asfalt plenti kurduk. Ancak bizim hizmet etmemizi istemeyenler iktidar gücünü kullanarak şantiyemizi durdurdu. Hem sizleri hizmetten mahrum bıraktı hem de kamuyu zarara uğrattı. Şimdi de çıkmış ‘Hizmet edeceğim’ diyor. Biz hizmeti zaten yapıyoruz. Sen gölge etme yeter" dedi. Sözlerine devam eden Mandalı, "Hepinizin bildiği gibi yanı başımızda birçok sanayi kuruluşu var. Zaten hava kalitemiz çok kötü. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de termik santral belası sardılar başımıza. Neyse ki sizlerin de desteğiyle bu belayı durdurduk! Biz bu beladan kurtulmak için mücadele ederken, bu arkadaşımız koltuğundan olmasın diye sesini bile çıkaramadı. Yahu senin Kapaklı’ya nasıl bir faydan dokunacak be adam" sözlerine yer verdi.

 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

Uzunhacı ve Karlı Mahalle sakinlerini 24 Mart Pazar günü saat 14:00'da başlayacak olan Sevgi Konvoyu’na ve hemen ardından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan ‘Piknik Şöleni’ne vatandaşları davet eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, "Sizleri de aramızda görmek bizlere onur ve mutluluk verir. Sizlerin huzurunda tüm Kapaklı halkını, Pazar günü gerçekleşecek olan etkinliklerimize bekliyoruz" sözleri ile konuşmalarına son verdi.

 

Haber / Seda AKYOL